Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

      V-NR Minior Cup

 

  1. Tävlingen arrangeras på Broby gård och är öppen för alla barnryttare (max. 14 åringar), som är Väst-Nylands Ryttares fullvärdiga- eller familjemedlemmar, som har tävlingslicens.
  2. Cupen består av två deltävlingar:

            -          Dressyr: V-NR minijuniori mestaruus (banövning) (öppen för ekipage som inte tävlat högre än lätt C på                        nivå 1 under de två senaste kalenderåren)

            -          Banhoppning: bom och 40 cm (öppen för ekipage som inte tävlat högre än 30 cm respektive 50 cm på                        nivå 1 under de två senaste kalenderåren)

 

  1. Cupens deltävlingar bedöms av domare med domarrättigheter i dressyr och banhoppning i Finland.
  2. Minimiantal för att cupen skall arrangeras är 5 startande V-NR ekipage.
  3. Båda deltävlingarna rids med samma ponny, men en ryttare kan delta med flera ponnyn och samma ponny kan delta två gånger med olika ryttare. Medhjälpare får användas.
  4. För att få ett resultat måste ekipaget ha godkänt resultat i båda deltävlingarna.
  5. Poäng delas ut enligt följande: bästa resultat 1 poäng, andra bästa 2 poäng osv. Om ekipagen blir på delad plats får man lika många poäng i deltävlingen. Båda deltävlingarnas resultat räknas ihop och den som har minst poäng blir segrare i cupen. Vid samma poäng avgör den senare deltävlingen. Vartannat år rids dressyren och vartannat banhoppningen som senare deltävling.
  6. De tre bästa premieras med rosetter efter den andra deltävlingen och segraren får en vandringspokal för ett år. Pokalen tillfaller den ryttare som har tre inteckningar i pokalen. Pokalen delas ut på ett skiljt tillfälle.
  7. Dessa regler skall finnas på tävlingsplatsen då tävlingen avgörs.
  8. Deltävlingarna rids i samband med Prix de Minimatti och Prix de Chaplin.